Het is zo makkelijk om het niet te doen…

Waarom weten we zo goed dat het anders moet maar doen we het niet?
Waarom is het zo prettig in die comfortzone? Terwijl het ons zo veel goeds brengt als we eruit stappen. Als we hetgeen wat niet werkt ook daadwerkelijk achter ons laten. We weten het, maar we doen het maar zelden! Want het is wel zo makkelijk om gewoon door te gaan op de oude weg…….

We weten dat het beter is voor ons. Maar wij mensen zijn er kampioen in om excuses te vinden om het niet te doen. We zijn er zo goed in geworden om ons zelf voor de gek te houden. Want dat is het enige wat we doen. Ons zelf voor de gek houden.

Maar het mooie is! Wij kunnen zelf van route veranderen. Je hoeft niet ineens grote stappen te zetten. Kleine stapjes vormen uiteindelijk ook een grote stap. Maar je moet het wel doen! Geloof me, het brengt je zo veel goeds. HUP uit die COMFORTZONE. Het is zo veel mooier op die nieuwe weg!

Deel dit bericht op:
Facebooktwitterlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *